Geplaatst op Geef een reactie

Dave Grohl, Pat Smear, Krist Novoselic komen soms samen als Nirvana

Pat Smear van de Foo Fighters zei dat hij, Dave Grohl en Krist Novoselic af en toe samenkomen en privé spelen als Nirvana tijdens een interview met Howard Stern op donderdag 11 februari.

Stern leidde tot de onthulling nadat hij Smear – die in 1993 bij Nirvana kwam werken – had gevraagd of hij ooit het spelen met de band had gemist. “Af en toe komen Krist en Dave samen en spelen we alsof we Nirvana zijn,” antwoordde Smear. “Dus ik hoef het niet te missen – we doen het. Als we samen in dezelfde stad zijn, of wat dan ook, komen we samen om te jammen. “

Smear voegde eraan toe dat de laatste keer dat ze bij elkaar kwamen in het huis was waar de Foo Fighters hun meest recente album opnamen, Medicine at Midnight. Grohl stemde toen in: “We hebben echt wat dingen opgenomen.”

Afgezien van die incidentele onofficiële reünies gaven Grohl en Smear echter toe dat het vaak te veel pijn doet om stil te staan ​​bij Nirvana-herinneringen of die records opnieuw te bezoeken. Maar Grohl voegde er toen aan toe dat toen hij onlangs met zijn dochter een ritje maakte, alleen om het huis uit te komen, hij geschokt was toen hij hoorde dat ze alle woorden kende van “Come As You Are” toen het op de radio kwam.

“Ik heb die plaat nooit gespeeld”, zei Grohl. “We praten niet over Nirvana en zo, en ze zingt elk woord van het lied. Dat voelt voor mij goed. “

Tijdens hun optreden op Stern speelden de Foo Fighters ook een set van drie nummers, waaronder een cover van de hit ‘Mississippi Queen’ van Mountain uit 1970.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *