Geplaatst op Geef een reactie

Check de handgetekende video van ’68 voor de rauwe nieuwe single‘ Bad Bite ’

68 Bad Bite

Noise punk duo ’68 heeft een nieuwe single genaamd ‘Bad Bite’ gedeeld, samen met de handgetekende officiële video – kijk hieronder.

Het nummer zal verschijnen op het aanstaande derde album van de Atlanta-outfit ‘Give One Take One’, dat op 26 maart zal verschijnen via Cooking Vinyl.

In navolging van de eerste single ‘The Knife, The Knife, The Knife’, ’68 hebben vandaag (17 februari) hun zware tweede single met een hoog octaangehalte uitgebracht.

De officiële ‘Bad Bite’ visuals werden gekrabbeld en geanimeerd “over heel 2020, en een beetje in 2021” door frontman Josh Scogin, die inspiratie putte uit zijn ervaringen van het afgelopen jaar. Hij wisselde doodles van de band die live optrad af met “subliminale noten” die betrekking hadden op het leven in 2020.

“De‘ subliminale ’berichten zijn eigenlijk wat voor mij een soort dagboek is geworden. Een beetje een ‘dierbaar dagboek’ tijdens het citroenenjaar 2020, ”legde Scogin uit over het project.

“Ik wist dat ik het rauw wilde hebben, en ik wilde dat mijn‘ fouten ’er doorheen zouden schijnen (om te weerleggen hoe perfect, ongerept en nep alles tegenwoordig lijkt te zijn). Ik wilde dat het MENSELIJK zou zijn, maar voordat ik het echt allemaal samen plaatste, dacht ik dat het niet echt zou werken.

“Toen ik het eenmaal allemaal kon zien, blies het me weg. Ik hou ervan.”

De zanger zei eerder dat ’68’s‘ Give One Take One ’” een aantal van mijn favoriete momenten bevat, tekstueel, musicals en zelfs mentaal “.

“Ik reis over verschillende wegen die even therapeutisch zijn om van mijn borst af te komen en angstaanjagend om te delen met de wereld,” legde hij uit. “Ik geloof dat je de tastbare vreugde kunt voelen die muziek ons allemaal geeft op dit album.”

Je kunt de volledige tracklist hieronder bekijken.

1. ‘The Knife, The Knife, The Knife’
2. ‘Bad Bite’
3. ‘Nickels And Diamonds’
4. ‘What You Feed’
5. ‘What You Starve’
6. ‘The Silence, The Silence, The Silence’
7. ‘Life And Debt’
8. ‘Lovers In Death’
9. ‘Nervous Passenger’
10. ‘The Storm, The Storm, The Storm’

Geef een antwoord