Geplaatst op Geef een reactie

Manchester Orchestra kondigt nieuw album ‘The Million Masks Of God’ aan

Manchester Orchestra heeft hun nieuwe album ‘The Million Masks Of God’ aangekondigd en de eerste single in ‘Bed Head’ gedeeld.

De plaat werd geproduceerd door Andy Hull en Robert McDowell, de belangrijkste songwriters van de band, en door producers Catherine Marks (The Killers, PJ Harvey) en Ethan Gruska (Phoebe Bridgers).

Het zesde album van de band, ‘The Million Masks Of God’, wordt op 30 april uitgebracht via Loma Vista.

In een persbericht zei Hull over de single ‘Bed Head’: ” Bed Head ‘is twee oude vrienden die in twee verschillende realiteiten bestaan, het is een gesprek over de levens die ze hebben geleefd, de gevolgen van de beslissingen van het leven en het vinden van een doel in het proberen beter zijn.”

De aankondiging van de plaat volgt op de live vertoning van ‘A Black Mile To The Surface: The Global Concert Film’ door Manchester Orchestra vorige week (12 februari). “Als‘ Black Mile ’dit idee van‘ van geboorte tot dood ’was, zou dit album echt meer gaan over‘ van geboorte tot verder, gericht op de hoogte- en dieptepunten van het leven en onderzoeken wat er mogelijk zou kunnen komen, ”zei Hull.

Luister naar ‘Bed Head’ en bekijk de tracklist voor ‘The Million Masks Of God’ hieronder.

‘Inaudible’
‘Angel Of Death’
‘Keel Timing’
‘Bed Head’
‘Annie’
‘Telepath’
‘Let It Storm’
‘Dinosaur’
‘Obstacle’
‘Way Back’
‘The Internet’

Geef een antwoord