Geplaatst op

Wie is Niall Horan

Niall Horan is een Ierse zanger en songwriter. Hij is vooral bekend geworden als lid van de Brits-Ierse boyband One Direction. Niall Horan is geboren op 13 september 1993 in Mullingar, County Westmeath, Ierland. Hij deed auditie voor de talentenjacht “The X Factor” in 2010, waar hij samen met vier andere deelnemers werd samengevoegd tot de band One Direction. One Direction behaalde enorme successen en bracht talloze hitnummers en albums uit over de hele wereld.

Na een pauze van One Direction in 2016 begon Niall Horan aan een solocarrière. In 2017 bracht hij zijn debuutalbum “Flicker” uit, met populaire singles zoals “This Town” en “Slow Hands”. Niall Horan’s muziek combineert vaak elementen van pop, folk en akoestische stijlen. Hij blijft solo muziek uitbrengen en heeft succes als soloartiest.

Naast zijn muzikale carrière is Niall Horan ook betrokken bij liefdadigheidswerk. Hij steunt verschillende goede doelen en initiatieven, waaronder kankeronderzoek en kinderziekenhuizen. Niall Horan staat bekend om zijn kenmerkende stem, charme en down-to-earth persoonlijkheid, en heeft een grote schare fans over de hele wereld.