Geplaatst op Geef een reactie

The Beatles – Eight Days A Week

Eight Days a Week is een poplied geschreven door John Lennon en Paul McCartney naar een idee van McCartney. Het nummer werd in 1964 uitgebracht op Beatles for Sale, het vierde album van The Beatles. Eight Days a Week was bedoeld als een mogelijk titellied en single voor de tweede speelfilm van de band. Uiteindelijk werd het nummer echter niet gebruikt voor de nieuwe speelfilm, maar in plaats daarvan werd Lennons Help! gebruikt. Het nummer werd in Groot-Brittannië ook niet als single uitgebracht. In de Verenigde Staten daarentegen, werd het nummer in 1965 wel als single uitgebracht. Deze single haalde de eerste positie in de Billboard Hot 100. Het nummer is daarnaast ook uitgebracht op de verzamelalbums Anthology 1 (1995) en 1 (2000).

The Beatles – Eight Days A Week Video

Eight Days a Week Lyrics

The Beatles

Oh, I need your love, babe
Guess you know it’s true
Hope you need my love babe
Just like I need youHold me, love me, hold me, love me
I ain’t got nothing but love, babe
Eight days a weekLove you every day, girl
Always on my mind
One thing I can say, girl
Love you all the timeHold me, love me, hold me, love me
I ain’t got nothing but love, girl
Eight days a weekEight days a week
I love you
Eight days a week
Is not enough to show I careOoh I need your love, babe
Guess you know it’s true
Hope you need my love babe
Just like I need youHold me, love me, hold me, love me
I ain’t got nothing but love, babe
Eight days a weekEight days a week
I love you
Eight days a week
Is not enough to show I careLove you every day, girl
Always on my mind
One thing I can say girl
Love you all the timeHold me, love me, hold me, love me
I ain’t got nothing but love, babe
Eight days a week
Eight days a week
Eight days a week

Geef een antwoord