Geplaatst op Geef een reactie

Cherry Glazerr’s komt met nieuwe heartbreak-single ‘Big Bang’

Cherry Glazerr heeft een nieuw nummer met de naam ‘Big Bang’ gedeeld – je kunt het hieronder beluisteren.

Het trio uit Los Angeles keerde afgelopen december terug met de single ‘Rabbit Hole’, die naar verluidt “de eerste hint” was van het vierde studioalbum van de groep – het vervolg op ‘Stuffed & Ready’ uit 2019.

Door akoestische gitaar te fuseren met dreunende synth-basnoten, begint ‘Big Bang’ met de tekst: “Je hoeft het me niet te vertellen / Het einde was nog maar net begonnen / Wat dacht je dat ik het niet opmerkte? / Verzonnen een verhaal voor ons”.

Cherry Glazerr-zangeres Clementine Creevy legde uit dat de single was geïnspireerd door de popproductie uit de jaren 00, terwijl de teksten te maken hebben met het gevoel ‘los te groeien van iemand die dicht bij me stond’.

Cherry Glazerr – Big Bang

“Het nummer gaat in wezen over hartzeer, maar het is tegelijkertijd euforisch,” voegde Creevy eraan toe. “Dat is wat ik er leuk aan vind – de intensiteit van die zeer persoonlijke gevoelens gecombineerd met een soort enorme, blootgestelde energie.

“Ik heb het gevoel dat ik veel heb kunnen uitbrengen met dit nummer. Het voelt heel speciaal voor mij. “

Net als bij het ‘Rabbit Hole’ van vorig jaar, werd de nieuwe single geproduceerd door Jenn Decliveo (Hinds, Beth Ditto, Porridge Radio) en biedt een nieuwe smaak van Cherry Glazerr’s vierde studioalbum. Verdere details over het project zijn nog niet bekendgemaakt.

Geef een antwoord