Various Artists – Soul Vibration (CD)


CD Standard Edition 3 stuk(s) Introductie: 2018-07-20 Compilatie

Op voorraad

Artikelnummer: 8436569192139 Categorie: Tag:


Soul Vibration is een compilatie van Digipak 75 soul nummers uitgebracht als 3-CD op 20 Jul 2018. Soul Vibration bevat o.a. de nummers: “Otis Redding – These Arms Of Mine”, “Smokey Robinson & The Miracles – Shop Around”, “Jimmy Ruffin – Don’t Feel Sorry For Me”, “Ike & Tina Turner – A Fool In Love” en vele anderen.