Tina Turner – Foreign Affair (2021 Remaster) (CD)


Op voorraad

Artikelnummer: 0190295154967 Categorieën: , Tag:


CD1 – 2021 Album Remaster
1. Steamy Windows
2. The Best
3. You Know Who (Is Doing You Know What)
4. Undercover Agent for the Blues
5. Look Me in the Heart
6. Be Tender with Me Baby
7. You Can’t Stop Me Loving You
8. Ask Me How I Feel
9. Falling Like Rain
10. I Don’t Wanna Lose You
11. Not Enough Romance
12. Foreign Affair
CD2 – B-Sides, Remixes & Unreleased Demo
1. Bold And Reckless
2. Stronger Than The Wind
3. Steel Claw (Live)
4. Private Dancer (Live)
5. Be Tender With Me Baby (Live)
6. The Best (Extended Muscle Mix)
7. Steamy Windows (12“ Vocal Mix)
8. Foreign Affair (Shep Pettibone Heartbeat Mix)
9. Look Me In The Heart (12“ Remix)
10. The Best (Extended Mighty Mix)
11. Steamy Windows (Justin Strauss 12“ House Dub Mix)
12. Foreign Affair (Shep Pettibone One In A Million Club Mix)
13. Steamy Windows (12“ Dub Mix)
14. Look Me In The Heart (Instrumental)
15. Foreign Affair (Shep Pettibone Heartbeat Instrumental
Previously Unreleased
16. The Best (Demo)


Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tina Turner – Foreign Affair (2021 Remaster) (CD)” te beoordelen