The Coral – Holy Joe’s Coral Island Medicine Show (CD)


Tussen Coral Island en Sea Of Mirrors verschijnt in september ook een tweede album getiteld Holy Joe’s Coral Island Medicine Show. Met de volledige tracklisting beperkt tot fysieke formaten, brengt het album James en Ian Skelly’s opa a.k.a The Great Muriarty terug in de verhaal voor het ingesproken post-script van een van The Coral’s meest succesvolle albums tot nu toe.

Op voorraad

Artikelnummer: 5060732662575 Categorieën: , Tag:


1. Holy Joe (Sounds From The Other Side) – The Coral
2. The Sinner – The Coral
3. Hotel – The Coral
4. Holy Joe (Hitchhiker At The Highway’s Edge) – The Coral
5. Leave This Town – The Coral
6. The Road Is Calling – The Coral
7. Holy Joe (Rita Is Having A Bad One) – The Coral
8. Never Be In Love Like That Again – The Coral
9. Drifter’s Prayer – The Coral
10. Holy Joe (Bobby And Faith) – The Coral
11. Long Drive To The City – The Coral
12. Down By The Riverside – The Coral
13. Holy Joe (The Graveyard Shift) – The Coral
14. Baby Face Nelson – The Coral
15. Holy Joe (A Wise Man Once Said) – The Coral
16. The Coral Island Killer – The Coral
17. Holy Joe (Let The Credits Roll) – The Coral