Hank Williams – Icon (CD)


  • CD
  • Standard Edition
  • 1 stuk(s)
  • Introductie: 2011-05-23


Artikelnummer: 0602527678047 Categorieën: , Tag:


Icon is een album van Hank Williams, uitgebracht in 2011. Icon bevat o.a. de nummers: “Hey Good Lookin”, “Your Cheatin’ Heart”, “Honky Tonkin’”, “I Saw The Light” en vele anderen. Het album betreft een country CD.

1. Hey, good lookin’
2. Jambalaya (On The Bayou)
3. Your Cheatin’ Heart
4. Move It On Over
5. I’ll Never Get Out Of This World Alive
6. I’m So Lonesome I Could Cry
7. Why Don’t You Love Me?
8. Long Gone Lonesome Blues
9. Honky Tonkin’
10. I Saw The Light
11. Lovesick Blues