Juice WRLD – Legends Never Die


  • LP
  • 602507496074

Op voorraad

Artikelnummer: 602507496074 Categorieën: , Tag:



A1 Anxiety (Intro)
A2 Conversations
A3 Titanic
A4 Bad Energy
A5 Righteous
A6 Blood On My Jeans
A7 Smile

B1 Tell Me U Luv Me

B2 Hate The Other Side

B3 Get Through It (Interlude)
B4 Life’s A Mess

B5 Come & Go

C1 I Want It
C2 Fighting Demons
C3 Wishing Well
C4 Screw Juice
C5 Up Up And Away
D1 The Man, The Myth, The Legend (Interlude)
D2 Stay High
D3 Can’t Die
D4 Man Of The Year
D5 Juice WRLD Speaks From Heaven (Outro)


Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Juice WRLD – Legends Never Die” te beoordelen